Jasper Ipskamp - Consultant bij Vindsudsiedies.nl. Cijfer 9+

De training gaf me inzicht in mijn huidige inkomen en uitgaven. Door het gebruik van deze methodiek ben ik voor het eerst financiële doelen gaan stellen. Iedereen kan vermogen opbouwen, maar ik vond lastig te bepalen: hoe doe ik dat? Met veel humor en voorbeelden laat je op een eenvoudige en praktische manier zien dat het opbouwen van vermogen leuk kan worden.

Joeri Besnyoi - Ondernemer & trainer bij FocusXL.nl. 

“De training van Jebb heb ik als zeer waardevol ervaren. Marc heeft mij met zijn  systeem veel inzicht gegeven en hierdoor veel besparingen opgeleverd. Daarnaast was de funfactor hoog en dat maakt het het proces meer dan plezierig. Hij heeft me enorm gemotiveerd.”

Anneloes Lammerink – Werkzaam bij UBB in Hengelo

Door haar enthousiasme wist Jebb mij te triggeren en te motiveren. Jebb heeft heel goed nagedacht over de opzet van training. Ze weten wat ze willen en de opzet van de training steekt goed in elkaar. Hierdoor worden de cursisten optimaal begeleid in het bereiken van hun eigen financieel doel.

Bastiaan Dubbelman - Werkzaam bij Spie Planatec

Geldzaken is niet perse leuk om te doen. In mijn geval lag de focus in het oplossen van mijn financiële zorgen in plaats van de focus te leggen op het creëren van vermogen. De training was gaaf om te doen! Tijdens de training ben ik bezig geweest met het berekenen van mijn cashflow. De methodiek van Jebb zorgt ervoor dat de indeling van inkomsten en uitgaven optimaal verdeelt worden en je bewust raakt van wat er inkomt en uitgaat. Het beheren van budget wordt een stuk makkelijker en eenvoudiger, overzichtelijker en leuker