Over ons

Udo Zwart

Ik ben opgeleid als chemisch technoloog en ben al jaren bezig met de beheersing van industriële processen, als engineer en ook als ondernemer. Rond 2007 wist een vriend me te interesseren voor wat hij financiële onafhankelijkheid noemde. Ik volgde verschillende trainingen, las veel boeken en wist al snel dat ik financieel vrij wilde zijn. Geld is immers overal en altijd aanwezig, en bepalend voor hoe we door het leven gaan. Gaat het over angst voor gebrek (aan geld) en dingen die je hebben wilt of over wat je echt belangrijk vindt?

Trea Borger

 Mijn achtergrond is boekhouding. Mijn specialisme is boekhouding. Naast dat ik hier jarenlang ervaring in heb opgedaan is dit ook mijn grote passie. Een van mijn beste eigenschappen is dat ik secuur en nauwkeurig te werk ga. Het bijhouden van een boekhouding kent voor mij geen of weinig geheimen meer. Daarnaast vind ik het leuk om andere uitdagingen aan te gaan die raakvlakken hebben met het administreren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld PGB beheer. Maar ook ben ik assistent bewindvoerder en kan mij snel verplaatsen in iemands privé budget.  

Marc Nijland

Mijn expertise is privé financiën. Een van mijn grootste lessen die ik heb mogen leren is dat geld één van de gewichtigste aspecten is uit het leven van een mens. Ik ben bewindvoerder geweest. Ik was enorm betrokken bij de mensen op zo’n manier dat ik er zelf bijna aan onderdoor ben gegaan. Het heeft mij ontzettend geraakt dat ik deze mensen niet kon helpen. De afgelopen jaren heb ik mij afgevraagd op welke manier ik mensen wel kon helpen. Nu heb ik iets ontwikkeld waarin mensen zelfstandig kunnen voorkomen dat ze in de problemen komen.. Zo simpel mogelijk': dit is één van onze pijlers. Ook jou wil ik de weg van vermogen laten bewandelen! Hoe? Neem vrijblijvend contact op: www.jebb.nl/contact.