Vermogenscoach in plaats van budgetcoaches. Ontdek het grote verschil

Gepubliceerd op 25 april 2019 om 18:22

Vermogenscoach ipv Budgetcoach Nederland – Ontdek het grote verschil!

Het grote verschil zit hem in de focus! Er zit een wereld van verschil tussen positief & negatief vermogen.

Budgetcoaches worden in Nederland vaak in verband gebracht met schulden. Dit is niet onze core business. Je kunt voor een Vermogenscoach / Budgetcoach gebruikmaken van de diensten van Jebb.nl. Jouw privé budget wordt met behulp van onze methodiek op een professionele manier volledig in kaart gebracht. Samen brengen wij jouw financiële doelen a tot z in kaart.

Vreugde en plezier in het vergaren van vermogen.

Bij een professionele budgetcoach kunt je bij Jebb.nl rekenen op een professionele, ultra moderne, methodiek en aanpak. Bij het opstellen van jouw budgetplan ontstaat er rust en overzicht zodat je een gevoel van vrijheid ervaart met betrekking tot jouw financiën. Door middel van het budgetplan worden valkuilen snel helder. Vaak is er sprake van een ongezond budget. Door te werken met onze methodiek maken wij stap voor stap uw financiën weer gezondheid. Door onze methodiek ga je vreugde ervaren om met jouw geldzaken om te gaan. Wij garanderen je dat je plezier gaat beleven in het betalen van rekeningen. Het doel van een vermogenscoach is om je te helpen jouw financiën in kaart te brengen, zodat je zelfstandig financiële doelen kunt stellen en behalen.

Jebb.nl

U kunt direct contact met ons opnemen voor de professionele dienstverlening van Jebb.nl. Onze Vermogenscoaches staan klaar voor u. U kunt ons bellen via het telefoonnummer 085 – 2731935 of vul het contactformulier op de website in.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.