Vermogensplan: Vergeet het budgetplan

Gepubliceerd op 20 april 2019 om 13:58

Je hebt geen budgetplan nodig maar een vermogensplan. Wat is het en hoe stel je hem op? 

Hoe kan het toch dat je altijd hard aan het werk bent maar nooit geld over houdt aan de einde van de maand? Of anders gezegd: Nooit zoveel geld overhoudt aan de einde van de maand als je zelf zou willen?

Vaak is het hebben van inzicht al de eerste grote obstakel. Het achterliggende probleem hierbij is dat tot 90% van de mensen verzaken geen financieel doel stellen. De 40% van de Nederlanders die een budgetplan opstellen hebben echter geen of te weinig overzicht, in de methodieken die kunnen leiden tot versneld en effectief opbouwen van vermogen. 

Het vertalen van wensen naar doelen zorgt ervoor dat e.e.a. in een stroomversnelling gaat komen.

Vermogensplan: Het stellen van een financieel doel is prioriteit nummer 1

Het kan zijn dat je bijvoorbeeld meer inzicht wilt in je geldzaken. Om inzicht in jouw financiën te creëren is het noodzakelijk het gewenste resultaat SMART te formuleren. 

SMART

Onze training Weg van Vermogen helpt je jouw dromen in SMART doelstelling te vertalen.

1. Zodra het doel vertaald is naar euro's dan is het Specifiek en Meetbaar.
2. Tijdens onze training kom je er achter of het gestelde geldbedrag Acceptabel en Realistisch is.
3. Vooral wordt duidelijk: Welke acties nodig en noodzakelijk zijn om het vermogensplan te realiseren.
4. Tijdsgebonden: Tijdens de training leer je hoe je jou financiën in tijd uit kunt zetten zodat jij jou dromen kan realiseren.

Het stellen van doelen leidt tot bewustwording. Bewustwording leidt tot Inzicht. Inzicht leidt tot motivatie, actie, overzicht en uiteindelijk tot 100% controle. Op deze manier gaat u SMART te werk.

Zoals je nu zult begrijpen is het stellen van een juiste geformuleerd doel vertaald in een geldbedrag prioriteit nummer 1. Indien je deze manier van doelen stellen blijft herhalen zul je verbaast staan hoe eenvoudig het is om meer vermogen op te bouwen. Interesse in onze training? Neem dat svp contact met ons op voor meer informatie. Onze Vermogenscoaches staan klaar voor u. U kunt ons bellen via het telefoonnummer 085 – 2731935 of vul het contactformulier op de website in.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.