Geld is het grootste obstakel om je dromen waar te maken

Geld alléén maakt niet gelukkig. Maar financiële stress is wel vaak het grootste obstakel om niet achter je passie aan te gaan. Het is juist wat je vaak vasthoudt in een baan die weinig méér oplevert dan alleen je loon aan het einde van de maand. Angst en geld houdt ons vaak gevangen in onze comfortzone. (Bron: psychologie van succes).

Heftig: 62% van de werknemers haalt geen energie uit het werk.

Daarnaast gaat bijna een kwart van de deelnemers met tegenzin naar het werk. Deze groep verlangt op maandag al intens naar het weekend. We schrokken er een beetje van toen we onlangs lazen dat bijna een kwart van de Nederlanders met tegenzin naar het werk gaat. Dat is namelijk best een hoog cijfer! (Bron: Per4mance)

Droombaan: 82% van de Nederlanders heeft deze nog niet gevonden.

"Het is belangrijk om lekker op je plek te zitten, met name omdat je een groot deel van je dag doorbrengt op je werk.” “Voor veel mensen is het een grote stap om het roer om te gooien, juist in economische mindere tijden zijn ze bang voor het risico. Toch zouden zij hiermee het plezier in hun werk enorm kunnen vergroten”, aldus Schmit. ( Bron: Nationale Vacaturebank)

Creëren van financiële vrijheid

Onze trainingen zijn voor iedereen die een financiële verandering in het leven wil. Welke keuzes zou jij maken als geld geen rol zou spelen in jouw leven? Wij reiken jou handvatten aan waarmee duidelijk wordt welke acties jij nodig hebt om jouw doelen te realiseren. Onze missie is om jou dromen stap voor stap tastbaar te maken. Samen jouw dromen succesvol om te vormen van doelstellingen naar werkelijkheid.

Udo Zwart

Ik ben opgeleid als chemisch technoloog en ben al jaren bezig met de beheersing van industriële processen, als engineer en ook als ondernemer. Rond 2007 wist een vriend me te interesseren voor wat hij financiële onafhankelijkheid noemde. Ik volgde verschillende trainingen, las veel boeken en wist al snel dat ik financieel vrij wilde zijn. Geld is immers overal en altijd aanwezig, en bepalend voor hoe we door het leven gaan. Gaat het over angst voor gebrek (aan geld) en dingen die je hebben wilt of over wat je echt belangrijk vindt?

Trea Borger

Mijn achtergrond is boekhouding. Mijn specialisme is boekhouding. Naast dat ik hier jarenlang ervaring in heb opgedaan is dit ook mijn grote passie. Een van mijn beste eigenschappen is dat ik secuur en nauwkeurig te werk ga. Het bijhouden van een boekhouding kent voor mij geen of weinig geheimen meer. Daarnaast vind ik het leuk om andere uitdagingen aan te gaan die raakvlakken hebben met het administreren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld PGB beheer. Maar ook ben ik assistent bewindvoerder en kan mij snel verplaatsen in iemands privé budget. 

Marc Nijland

Mijn expertise is privé financiën. Een van mijn grootste lessen die ik heb mogen leren is dat geld één van de gewichtigste aspecten is uit het leven van een mens. Ik ben bewindvoerder geweest. Ik was enorm betrokken bij de mensen op zo’n manier dat ik er aan onderdoor ben gegaan. Nu heb ik iets ontwikkeld waarin mensen zelfstandig kunnen voorkomen dat ze in de problemen komen. Zo simpel mogelijk': dit is één van onze pijlers. Ook jou wil ik de weg van vermogen laten bewandelen! Hoe? Neem vrijblijvend contact op: www.jebb.nl/contact.

Cijfer 9+

De training gaf me inzicht in mijn huidige inkomen en uitgaven. Door het gebruik van deze methodiek ben ik voor het eerst financiële doelen gaan stellen. Iedereen kan vermogen opbouwen, maar ik vond lastig te bepalen: hoe doe ik dat? Met veel humor en voorbeelden laat je op een eenvoudige en praktische manier zien dat het opbouwen van vermogen leuk kan worden.

 

Naam, Leeftijd

Functie

Fun!

“De training van Jebb heb ik als zeer waardevol ervaren. Jebb heeft mij met zijn  systeem veel inzicht gegeven en hierdoor veel besparingen opgeleverd. Daarnaast was de funfactor hoog en dat maakt het het proces meer dan plezierig. Hij heeft me enorm gemotiveerd.”


 

Joeri Besnoy, Focus XL
Directeur/Eigenaar